CE PRODUSE SA NU II LIPSEASCA MIRESEI DIN POSETA?

Esti mireasa… traiesti cea mai frumoasa zi din viata ta de pana acum. Pana aici suntem de acord. Cu siguranta, nu ai vrea ca ceva sa umbreasca aceasta fericire si amintirea acestei zile. Ei bine, asta inseamna ca trebuie sa ai poze perfecte! Si deci… un ten fara cusur pe parcursul intregii petreceri.

Si sa fii relaxata si nestresata si odihnita si… si mai cum ? Iata cateva trucuri pe care ar fi bine sa le stii de la noi, nu sa le inveti pe pielea ta. Asadar, ce trebuie sa contina poseta minuscula a unei mirese in ziua cea mare?

In primul rand un pachet cu Servetele matifiante salvatoare pe care sa le poti folosi in timpul petrecerii pentru a indeparta excesul de sebum de cate ori e nevoie.

Apoi, rujul pe care l-a folosit makeup artistul cand ti-a facut machiajul, ideal este sa pleci cu o mostra in aceeasi culoare pentru a-l putea reaplica la petrecere la nevoie.

La Beauty District poti sta linistita pentru ca dupa sesiunea de machiaj toate miresele primesc o mostra de ruj si aplicator si de asemenea servetele matifiante. Asta pentru ca nu am vrea sa dai o fuga pana la mall chiar in ziua cea mare 

Un mini parfum de poseta este obligatoriu. Daca totusi poseta este cu adevarat minuscula, poti merge la magazinul tau preferat de cosmetice sa ceri o mostra din parfumul pe care planuiesti sa-l porti in ziua cea mare.

Cateva agrafe pentru ca e posibil sa ai de prins niste suvite rebele la un moment dat.

Desigur, si pe acestea le primesti la BD.

Pentru ca orele de dans si stat in picioare sunt inevitabile, trebuie sa ai la tine cativa plasturi pentru basici. Sa nu zici ca nu ti-am zis!

Ultimul articol pe lista, dar nu cel din urma, este o pastila pentru dureri de cap. Sa fie! Nu o sa ai tu nevoie… sigur vei gasi pe cineva.

Esti pregatita pentru ziua cea mare? Poseta ti-am pregatit-o noi!

PS: Cu aceasta ocazie te invitam sa decoperi si pachetele noastre speciale pe care le-am pregatit pentru mirese si sa arunci o privire si peste organizatorul gandit sa te ajute sa iti planifici sesiunile BEAUTY inainte de nunta.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top