33

TU APLICI CORECT MASCARA ?

Pare extrem de simplu si cu siguranta nu te-ai gandit ca ar trebui sa mergi la cursuri ca sa inveti sa aplici corect mascara, nu-i asa ? Cum iti explici atunci ca daca aplici singura mascara obtii un efect, iar daca iti aplica un makeup artist aceeasi mascara lucrurile stau cu totul altfel… Daca ai genele scurte și drepte stii ca secretul sta in modul corect de aplicare.

Primul pas ar fi sa folosesti un ondulator de gene. Dar daca nu esti adepta folosirii lui, afla ca este suficient sa aplici corect mascara ca sa obtii gene cum un ai mai avut niciodata !

Alege o mascara pentru volum si alungire sau o mascara in doi pasi. Nu te speria, aplicarea nu dureaza atat de mult precum pare.

Porneste aplicarea de la radacina, insistand la acest nivel prin miscari repetate de zig-zag. Un truc este sa faci asta de mai multe ori una dupa alta pentru a nu lasa produsul sa se usuce. Daca la radacina ai aplicat bine, pe lungimi va fi un pic mai simplu si… ce crezi? In acest fel, genele nu se vor lasa pentru ca baza va fi bine aplicata si va sustine greutatea genelor. Daca ai putin timp, doar pentru distractie, aplica mascara corect la un ochi si aplica asa cum o faceai de obicei la celalat ochi. Diferenta va fi vizibila, ai sa vezi!

Si, nu in ultimul rand, aplica mascara si pe genele de jos, si ele sunt tot ale tale.

Asadar, tu crezi ca aplici corect mascara?

WHAT WE LOVE AND RECOMMEND 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top