34

SECRETUL APELOR MICELARE

Care e de fapt treaba cu apele micelare? De ce ar trebui sa le folosim? E vreo diferenta intre un lapte demachiant si apele micelare?

Este destul de simple de explicat si de inteles: apele micelare contin niste micele, adica niste particule foarte mici de agenti tensioactivi (nu te speria… suna mai pompos decat pare) care actioneaza ca niste magneti pentru reziduurile de pe tenul nostru.

Este vorba despre niste picaturi de ulei in apa sau invers, cu rolul de a capta impuritatile de la suprafata pielii. Ce este extrem de interesant este ca daca te demachiezi cu apa micelara nu mai trebuie sa folosesti altceva, cum ar fi lotiunea tonica ca atunci cand folosesti un lapte demachiant.

Apele micelare demachiaza perfect si nu usuca pielea. Sunt solutii extrem de delicate, care curata usor si rapid, fara sa necesite clatire. De asemenea le poti folosi cu succes si pentru demacherea zonei sensibile a ochilor.

Formulele cele mai moderne combina apa si uleiul pentru a putea curata chiar si machiajul rezistent la apa si sunt eficiente inca de la prima discheta demachianta. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi varianta adaptata tipului tau de tensensibilnormal sau gras.

Truc: apele micelare bifazice trebuie agitate foarte bine inainte de utilizare.

Tu folosesti in rutina de inrgijire apele micelare ?

IATA SI PRODUSELE NOASTRE PREFERATE PE CARE TI LE RECOMANDAM CU CALDURA!

VICHY -PURETE THERMALE

GARNIER – OIL INFUSED CLEANSING WATER

LANCOME- EAU MICELLAIRE DOUCEUR

LA ROCHE-POSAY- MICELLAR WATER

YON-KA- EAU MICELLAIRE

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top