35

MACHIAJUL LUNII: SIMPLU, FRESH SI USOR DE REALIZAT

Ideal vorbind, asta ne dorim sa fie in trend: un machiaj pe care sa il putem realiza extrem de usor! Cromatic, am trecut de la roz si albastru, la greenary – culoarea acestui sezon. Insa nu te speria, asta nu inseamna ca trebuie sa purtam numai greenary, in egala masura ne putem juca si cu alte culori tonice cum ar fi orange sau galben. Regula numarul 1 este ca poti purta in continuare ce iti vine bine, dar poti adauga un mic twist din culorile care se poarta in acest sezon: fie sub forma unei dungi de eyeliner, fie ca fard pe pleoape, fie ca ruj.

Verdele este o culoare usor atipica pentru machiaj, nu foarte la indemana si de aceea trebuie sa fii un pic creativa cand o porti: iti sugeram sa porti un fard mono pe pleoapa mobila, aplicat simplu cu pensula sau chiar cu degetele. Daca alegi sa mergi pe portocaliu atunci poti trasa fie o dunga de eyeliner, fie mergi pe un ruj portocaliu lasand restul machiajului natural. In continuare focusul trebuie sa cada pe o singura trasatura.

Definitivezi lookul cu 2 straturi de mascara si esti gata.

Tu ce machiaj porti luna aceasta?

Colegele noastre Liana ( makeup ) si Mirela ( hair ) au pregatit un look in tendinte la seminarul SS Beauty Trends sustinut de Alexandru Abagiu, Sorin Stratulat si Catalina Stoica la Stejarii Country Club impreuna cu echipa SHISEIDO SPA.

Inspira-te si tu din acest look usor de realizat si foaaarte usor de purtat, indiferent de ocazie.

Defapt nici macar nu trebuie sa fie vre-o ocazie 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top