TRUCURI PENTRU MIREASA ANULUI

Ce trebuie sa faci ca sa te pregatesti pentru cel mai important eveniment din viata ta?

Dupa stabilirea datei nuntii… si a locatiei, probabil primele programari sunt cele pentru makeup, hair si mani-pedi. Trebuie sa iti faci programarile din timp pentru ca zilele in care se pot face nunti sunt destul de putine.

Tu esti in centrul atentiei. Asta inseamna ca fiind in lumina reflectoarelor toata noaptea trebuie sa arati impecabil toata noaptea.

Machiajul si coafura trebuie sa reziste pana in zori. Trebuie sa iti hidratezi foarte bine tenul in general, dar mai ales in saptamana de dinaintea nuntii. Nu trebuie sa iti faci niciun tratament, curatare, exfoliere… epilare, nimic nu trebuie incercat in ultima saptamana. Ba anumite tratamente nu trebuie facute in ultima luna, ca sa nu risti nimic. S-a cam dus vremea testelor de machiaj, pentru un makeup artist este suficient sa vada o poza cu rochia ca sa isi dea seama care este stilul tau. Si eventual o poza a ta pentru a vedea cum te machiezi in general. Coafura, machiajul si manichiura trebuie corelate.

Pentru coafura este foarte importanta o poza cu rochia pentru a stii daca este mai potrivita o coafura cu parul prins sau liber.

Regula numarul 1: nu e momentul pentru experimente.

De obicei, miresele aleg o manichiura in stil french sau in tonuri pastelate. Insa, daca esti mai indrazneata poti merge evident si pe culori intense, nu te opreste nimeni. Asadar, ce trebuie sa faci ca sa te pregatesti pentru cel mai important eveniment din viata ta? Sa incerci sa te relaxezi, pentru ca daca iti faci programarile din timp ai bifat ce era mai important.

Este timpul sa fii cea mai fericita mireasa, nu-i asa?

PS: Pentru ca stim cat este de greu sa te organizezi cand ai foarte multe lucruri pe cap, ti-am pregatit un suuuuper BEAUTY PLANNER pe care il poti descarca gratuit.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top