42

CUM SE APLICA CORECT LACUL DE UNGHII?

Cu siguranta ai zambit cand ai citit acest titlu. Ce poate fi atat de greu? Si oricum faci asta de 2-3 ori pe saptamana… nu stie nimeni mai bine ca tine cum se aplica corect lacul de unghii, nu-i asa? Cu toate acestea, nu o data te-ai intrebat de ce atunci cand aplici lacul de unghii la salon culoarea dureaza mai mult, iar cand aplici tu… sare mai repede. Pentru ca, in orice meserie exista si niste trucuri foarte simple, dar foarte utile ca sa poti obtine maxim de la un produs.

  1. Inainte de aplicarea culorii este necesar sa degresezi foarte bine unghiile cu alcool. De cate ori ai facut asta acasa?
  2. „Intotdeauna aplica un strat de base coat care sa protejeze unghiile de ingalbenire. Este de preferat ca acest base coat sa fie un tratament specific nevoilor unghiilor tale: exfoliate, casante, subtiri si moi sau denivelate. Eu recomand gama de lacuri Jessica” spune Catalina Stoica, nail expert Beauty District.
  3. Aplica intotdeauna 2 straturi foarte subtiri de culoare.
  4. La final, aplica un top coat pentru uscare rapida, luciu si fixare. Si daca vrei sa porti mai multe zile o anumita culoare, aplica in fiecare zi cate un strat subtire de top coat. Ai sa te minunezi de cat de bine va rezista culoarea.

Catalina Stoica iti arata exact cum sa procedezi acasa  

Suntem convinsi ca vei vedea diferenta daca respecti acesti pasi extrem de simpli.

Nu-i asa ca desi tu stiai cum se aplica corect lacul de unghii, nu o faceai exact asa?

Acum insa promiti sa incerci?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top