51

SOLUTII PENTRU PĂRUL FOARTE FRAGIL

Parul este supus permanent multor agresiuni din exterior: colorare si decolorare, folosirea frecventa a uscatorului si altor device-uri de styling, perierea incorecta, expunerea la soarealimentatia, stresul. Din cauza oricaror acestor probleme parul poate deveni fragil si predispus la rupere. Din pacate, multe dintre cauze nu pot fi controlate, insa altele da: perierea, colorarea, folosirea uscatorului.

De aceea, trebuie sa incercam sa folosim produse de ingrijire corespunzatoare care sa protejeze suplimentar parul fragilizat.

La salon, hair stylistul tau te va sfatui ce gama de produse sa folosesti. Dupa un tratament aplicat in salon, poti continua acasa cu produsele recomandate.

Incearca noile tratamente Serie Expert Powermix de la L’Oréal Professionnel, cu ingrediente active pure, cum ar fi vitamina B6, biotina (vitamina B8), vitamina E3, proteine, glicerina care asigura o ingrijire profunda cu rezultate instantanee.

Sa nu uitam ca odata cu inceperea toamnei parul va fi supus schimbarilor de temperatura, vei incepe sa porti caciuli… si va fi nevoie sa ai grija de el in mod special.

Tu ce produse obisnuiesti sa folosesti ca sa iti protejezi parul fragil?

MIXUL PERFECT TE ASTEAPTA LA BEAUTY DISTRICT!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top