57

CUM ALEGI CULOAREA POTRIVITA PENTRU PAR?

Asta nu a fost niciodata simplu. Nu o data am vrut sa ne schimbam radical culoarea. Poate am si facut-o… Dar, daca e o decizie de moment, un impuls, nu e de cele mai multe ori o decizie buna.

Nu degeaba se spune ca suntem nascute sa fim blonde sau brunete sau roscate. E un adevar explicabil in aceste expresii.

Pentru ca o blonda are tenul mai deschis, culoarea ochilor deschisa. O bruneta are pielea mai inchisa la culoare si tot asa. Evident, sunt si exceptii. Dar in general, natura ne-a impartit in niste tipare.

De aceea, e important ca atunci cand luam o decizie de a schimba culoarea naturala sa ne sfatuim cu un expert care sa ne arate paleta in cadrul careia sa ne incadram.

Sorin Stratulat, hair stilist Beauty District spune ca trebuie sa tii cont si de nuanta tenului„ Cel mai simplu si cel mai simplu, este sa folosesti o esarfa. Alegi o esarfa apropiata de culoarea de par pe care ti-o doresti si o pui langa fata ca sa-ti dai seama daca se potriveste cu nuanta pielii.

Foarte important: ai grija sa faci acest lucru doar la lumina naturala pentru ca nuanta respectiva o sa arate intr-un fel in baie, unde e lumina alba si bate lumina de sus si altfel in masina.

Cel mai bine este sa iesi pe balcon, in lumina naturala si sa faci acest test.

” Tu planuiesti o schimbare de culoare curand?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top