63

SOS, AM PARUL FIN!

Stii deja ca trebuie sa acorzi o atentie speciala parului tau fin, lipsit de volum. Degeaba il aranjezi spectaculos ca in cateva ore (cu noroc!) arata de parca te-ar fi prins ploaia.

Avem cateva trucuri care ar putea face mult daca ai rabdare sa le incerci.

1. Ai grija la produsele de styling – parul fin e foarte moale si produsele de styling il ingreuneaza si il fac sa se scurga pe obraji. In primul rand nu folosi multe! Unul, maxim doua. Ai nevoie de putina spuma de volum si un fixativ care sa pastreze volumul obtinut.

Adapteaza-ti produsele de ingrijire si mergi pe produse destinate parului fin.

2. Ai grijia ce ustensile de styling folosesti. Parul fin nu pare sa reactioneze. Nu ai nevoie de placa. Daca ai noroc, ondulatorul ar putea sa fie de ajutor, iar tu iti vei da seama in timp cam cat dureaza coafura.

3. Modul in care te coafezi e foarte important. Poti ascunde faptul ca ai parul asa de moale adoptand niste coafuri care sa pacaleasca: poti merge pe un pony tail in crestet daca forma fetei o permite. Iar daca vrei parul sa porti liber, atunci usuca-l mereu in sens invers cresterii (cu capul in jos ) ca sa dai mult volum la radacina. Vei fi surprinsa!

Tu ce trucuri ai pentru a da volum parului fin?

PRODUSELE NOASTRE PREFERATE PENTRU INGRIJIREA PARULUI FIN, LIPSIT DE DENSITATE:

DACA AI PARUL FIN SI SUBTIRE/CU TENDINTA DE SUBTIERE  ATUNCI TREBUIE NEAPARAT SA INCERCI PRODUSELE DIN GAMA KERASTASE DENSIFIQUE

DACA AI PARUL FIN, LIPSIT DE VOLUM ATUNCI TREBUIE NEAPARAT SA INCERCI PRODUSELE DIN GAMA KERASTASE VOLUMIFIQUE

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top