PEDICHIURA MEDICALA VS PEDICHIURA CLASICA

Am putea afirma, fara sa exageram, ca singurul punct comun este ca ambele specialitati se refera la ingrijirea picioarelor. In rest, sunt doua lucruri complet diferite. 

Pedichiura medicala este o procedura destinata in egala masura femeilor si barbatilor. 

In timp ce pedichiura clasica urmareste strict aspectul estetic, cea medicala este o procedura speciala care poate fi facuta doar de profesionisti care au fost instruiti in acest sens. 

foto: Pinterest

In timp ce pedichiura clasica poate doar ameliora pe termen scurt diferite probleme, cea medicala foloseste metode non invazive si produse care rezolva/vindeca in timp o serie de probleme de la nivelul picioarelor. 

Cu totii am avut cel putin o data o afectiune la nivelul unghiilor.

Ce obisnuim sa facem cand avem, de exemplu, un colt incarnat? Stam cu picioarele in apa calda ca sa se “inmoaie” bine pielea pentru ca noi sa putem patrunde cat mai adanc cu forfecuta noastra obisnuita si sa rezolvam ce ne supara. Dincolo de faptul ca avem o pozitie incomoda, de obicei taiem prost coltul, astfel incat unghia creste in viitor intr-o forma gresita si intra si mai tare in carne. Asta va face si mai dificila indepartarea unghiei incarnate data viitoare. 

Este posibil ca din graba sa nu dezinfectezi forfecuta, ceea ce poate duce la o suprainfectare locala. Daca ai avut cel putin o data in viata un panaritiu stii despre ce vorbim si ar trebui sa faci orice ca sa nu mai ajungi acolo. 

Cel mai simplu pas este sa nu mai incerci sa tai singura o unghie incarnata, ci sa mergi din prima clipa la un  specialist in pedichiura medicala. 

De multe ori, barbatilor li se pare ciudat sa spuna ca merg sa isi faca pedichiura la un cabinet, insa pana la urma ajung tot aici cand lucrurile au evoluat si sunt mai dureroase si mai greu de indreptat. 

foto: Pinterest

Iata o recapitulare a problemelor care isi pot gasi rezolvarea in cadrul specialitatii de pedichiura medicala: 

  • Unghiile incarnate (se aplica niste sisteme de corectare a unghiei in functie de gravitate si de vechimea problemei)
  • Unghiile ingrosate si dureroase
  • Unghiile cu micoza
  • Pielea intarita a talpii
  • Calcaie crapate
  • Micoza pielii
  • Micoza unghiilor

Unul dintre cele mai importante aspecte este acela ca odata ce stii de aceasta specialitate nu mai trebuie sa incerci sa iti rezolvi aceste probleme singura acasa.

Este vorba despre confortul si siguranta ta.

Sanatatea unghiilor de la picioare este extrem de importanta pentru ca de asta depinde mersul. O problema la acest nivel iti afecteaza incredibil de mult stillul de viata. 

Iti dorim picioare frumoase cu unghii sanatoase!

Serviciul este disponibil exclusiv in salonul Beauty District Victoria iar pretul unei sedinte este de 99 lei ( * la acest pret se pot adauga servicii extra in functie de necesitate )

0746 115 686

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top