Buze Rosii 2 2

BUZE ROSII

foto: @stelacat

Indiferent care este culoarea anului, sunt culori care nu se demodeaza niciodata. Cel putin atunci cand vorbim despre rujuri.

Atunci cand spui tinuta clasica, eleganta te duci automat cu gandul la o rochie neagra si un ruj rosu mat, aplicat impecabil. Evident ca in fiecare an aceluiasi ruj rosu ii poti adauga un twist. In functie de conturul de buze sau modul de aplicare a rujului poti obtine un alt efect: de la foarte elegant pana la vintage, rebel sau futurist.

foto: Instagram @mirrortwin

2018 este un an al contrastelor, al experimentelor. In acest an, unul dintre trendurile care continua sa fie abordat este cel al “buzelor muscate”. Culoarea este estompata spre contur ca si cum acesta a fost aplicat neglijent.

Insa trebuie sa stii ca pentru a obtine acest efect, makeup artistii pierd mai mult timp decat atunci cand realizeaza un contur perfect.

foto: Pinterest

Ei bine, cum aplici insa acasa rujul ca sa obtii acest efect? Cu degetele! Este cel mai simplu mod. Iei culoarea cu degetul din batonul de ruj si o aplici neglijent pe suprafata buzelor. Insa, pentru a obtine un look purtabil, nu depasi mult conturul buzelor, e adevarat ca ele trebuie sa para ca si cum ar fi proaspat sarutate, dar pentru un look de zi cu zi… neglijent e suficient de trendy.

Tu ai abordat acest look pana acum?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top