TRUCURI SIMPLE PENTRU BUZE CATIFELATE

Frigul si vantul fac multe rele. Printre acestea se numara si faptul ca usuca excesiv buzele. Este timpul pentru niste trucuri simple pentru buze catifelate.

Am tot auzit ca balsamurile de buze creeaza dependenta si ca formulele lor sunt concepute ca sa usuce si mai mult buzele pentru ca tu sa fii obligata sa le folosesti non stop.

Mituri si mituri… Un balsam de buze contine ingrediente active naturale din plante recunoscute pentru efectele lor nutritive, contine vitamine si anti-oxidanti puternici. Greu de crezut ca toate astea pot usca buzele si mai rau. Inainte insa de a aplica un balsam iti propun sa exfoliezi bine buzele pentru ca acestea sa absoarba ca un burete crema sau produsul pe care il vei aplica. Ce solutii am verificat:

  • Nu o sa iti vina sa crezi, dar unul dintre cele mai eficiente exfoliante naturale de buze este zaharul grunjos. Aplica-l pe buze cu o periuta de dinti, freaca bine buzele si apoi clateste abundent.
  • Umezeste un pliculet de ceai verde si preseaza-l pe buze 5 minute. Rezultatul este spectaculos!

Asadar, credem ca datorita acestor trucuri simple pentru buze catifelate nu vei mai avea nicio scuza sa nu ai buze perfect catifelate!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top