31

5 SECRETE PENTRU CA PARUL TAU SA STRALUCEASCA INCREDIBIL!

In acest sezon, in care soarele incepe sa arda cu putere toata ziua, ingrijirea parului este si mai importanta. Iar stralucirea acestuia are legatura directa cu sanatatea lui. S-ar putea sa nu stii toate secretele noastre despre cum sa dai stralucire parului.

  1. Adauga un strop de ulei Elixir Ultime, de la Kerastase in crema pe care o folosesti cand iti usuci parul, pentru a da stralucire parului
  2. Usuca-ti parul in directia in care acesta creste. Astfel, fixezi cuticulele in jos si sporesti stralucirea si sanatatea firului de par.
  3. Daca aplici un sampon uscat la radacini, e posibil ca aspectul parului sa devina unul usor tern. Asa ca, de la jumatatea parului pana la varfuri aplica ulei pentru o stralucire
  4. Nu iti usca parul in baie unde este abur si umiditatea iti increteste parul, mergi in alta camera. Pune putin ulei in palme si trece-ti mainile prin par, iar in ultímele 2 minute foloseste aerul rece al uscatorului pentru a inchide cuticulele firului de par si a-i spori stralucirea.
  5. Aplica uleiul pentru par si produsele de styling inainte de a-ti peria si usca parul. Acest lucru va asigura o protectie si o distributie uniforma a produselor pentru a obtine o stralucire armonioasa.

Stiai aceste trucuri? Pe care le folosesti de obicei? Ai vazut vreo diferenta?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top