32

TU CUM PORTI BLUSH-UL?

Orice machiaj reusit include o tusa de blush care sa ne dea acel aer natural de sanatate in obraji.

Insa, cum faci ca el sa arate ca o imbujorare naturala? Si, mai ales, ce faci daca ai aplicat prea mult?

Vestea buna este ca in acest sezon blush-ul iese in evidenta, este vedeta machiajului!

Contouring-ul este inlocuit usor cu draping, o tehnica noua de conturare cu ajutorul blush-ului.

Regula nu se schimba: suntem atente unde anume aplicam blush-ul si ce culoare alegem. Pana aici stim ce avem de facut. Dupa ce ai aplicat baza de machiaj, te uiti cu atentie unde te imbujorezi in mod normal si incerci sa conturezi aceasta zona cu fard de obraz. Ce culoare alegi?

Daca ai un subton rece al pielii ti se potrivesc nuantele de roz, daca ai un subton cald alege nuanta piersicii, iar daca ai tenul bronzat alege nuante de caramiziu.

Trucul este sa aplici blush-ul din aproape in aproape ca sa nu risti sa aplici prea mult. Desi, in acest sezon poti purta blush ceva mai intens. Dar, daca totusi ai exagerat, trucul este sa treci usor cu beauty blenderul de fond de ten peste zonele in care ai aplicat blush-ul. In acest mod, vei reusi sa estompezi culoarea si sa ajungi la intensitatea pe care ti-o doresti.

Am gasit si acasta imagine pe net care explica foarte bine unde trebuie sa aplici blush-ul. Sa stii ca bujorii desenati in centrul fetei ca in imaginea fetei SQUARE  se potrivesc oricarei tipologii de fata. Aspectul este unul foarte fresh si cute asa sa ca poti incerca fara grija si acea varianta chiar daca nu ai o fata patrata.

foto: http://mugeek.vidalondon.net/applying-makeup-for-diffe-face-shapes/

Tu cum porti blush-ul in acest sezon?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top