53

CAT DE DES TREBUIE SA SCHIMBAM SAMPONUL?

Trebuie sa folosim acelasi sampon tot anul sau trebuie sa il schimbam din cand in cand? Cam cu ce frecventa?

Ei bine, da, samponul trebuie schimbat din cand in cand. Ca si parfumul, ca si machiajul. Desi, in cazul parului nu vorbim in acest moment de tendinte, ci despre o nevoie. Nevoile parului sunt diferite in functie de anotimpuri.

Ganditi-va la diferentele de temperatura la care este supus parul de-alungul anului: de la caldurile incredibile din timpul verii la frigul din timpul iernii. Vara transpiram mult, petrecem mult timp afara sub razele soarelui cand parul se deshidrateaza. Pe de alta parte, iarna parul sufera mult pentru ca trece prin multe situatii extreme: vant, caldura in interior, electrizare de la umezeala, din toate aceste cauze folosim mai mult placa si ondulatorul

Mai jos, Sorin Stratulat iti povesteste in detaliu cum sa iti adaptezi regimul de ingrijire al parului 

Deci, macar de 2 ori pe an trebuie sa folosim o ingrijire diferita. Si corpul nostru reactioneaza altfel in fiecare anotimp: mancam diferit, uneori mai multe legume, alteori mai multe proteine, facem miscare in mod diferit… uneori luam tratamente, alteori nu. Asadar, parul trece si el prin diferite etape si are nevoi diferite.

Si deci, raspunsul este da, samponul trebuie schimbat macar de 2 ori pe an:

vara si iarna

Tu procedezi asa?

RECOMANDARILE NOASTRE:

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top