PROTECTIA TERMICA PENTRU PAR

Cat este de importanta este protectia termica si de ce?

Orice hair stylist iti va spune ca nu ai voie sa folosesti placa sau ondulator fara sa aplici un produs de protectie termica. Acesta trebuie aplicat pe par de la inceput, inainte de orice alt produs de styling.

Intotdeauna citeste eticheta produsului, pentru ca nu toate produsele asigura protectie termica. Cand aplici acest produs, incepe de la mijloc catre varfuri si distribuie-l uniform, apoi usuca parul perfect cu foenul sau lasa-l sa se usuce liber. Daca parul este inca umed si incepi sa folosesti un ondulator sau o placa, produsul termic nu va face fata sa iti protejeze parul. Acesta este foarte sensibil cand este umed.

Produsele de protectie termica au diferite texturi: crema, serum, ulei, spray, aerosol. Alege produsul in functie de nevoia pe care o ai.

Parul mai gros are nevoie de ulei sau crema. Daca parul este mai fin sau preferi coafuri cu volum alege varianta de spray. Daca obisnuiesti sa folosesti multe produse de styling, atunci alege o protectie termica lejera ca sa nu incarci parul. Aplica putin cate putin si mai adaugi daca este nevoie.

Tu obisnuiesti sa folosesti protectie termica?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top